Webbinarium föreläsning

Nå dina önskade resultat

Titta på våra webbinarier för att bli inspirerad att utveckla dig eller din organisation att nå önskade resultat.

Kostnadsfri rådgivning

Digitala Föreläsningar

Nu finns våra föreläsningar digitalt! För att få det önskade resultaten i ditt liv ger vi ut verktyg och övningar för livet som ger ökad medvetenhet och insikt om dina egna möjligheter och förmågor att våga följa dina drömmar, att skapa och nå dina önskade resultat. Allt detta genom våra digitala föreläsningar! Boka in oss nu

Få resultat Lead and Grow

Webbinarium som inspirerar

Det är dags att anpassa oss efter omständigheterna i världen. Nu har du chansen att utbilda dig själv och ditt team digitalt. Boka in dig på nästa värdefulla och inspirerande webbinarium. I föreläsningarna delar vi alltid med oss av den senaste forskning och tänkvärda berättelser.

Johan bäckman

Skapa dina önskade resultat

För att få det önskade resultaten i ditt liv ger vi ut verktyg och övningar för livet som ger ökad medvetenhet och insikt om dina egna möjligheter och förmågor att våga följa dina drömmar, att skapa och nå dina önskade resultat.

Johan Bäckman föreläsning
Mentor Coaching Johan Bäckman
Föreläsning Lead and Grow
Mentor coaching Lead And Grow

Kostnadsfri rådgivning

Våra webbinarium & föreläsningar

Det är inte organisationer som förändras – Det är människorna!

Mina webbinarier är därför fokuserade på att inspirera till utveckling av individen, för en lönsam framgång. Både i livet och som medarebare i en organisation.

Johan Bäckman har stor erfarenhet av företagsutveckling och ledarutveckling. Kontakta oss för en dialog om hur jag kan stödja dig i din utveckling.

Webbinarium

Framgångsberättelser